Festivalul Sinaia Forever 2014

Mai sunt putine zile pana la cel mai important festival de pe Valea Prahovei… De regula, la acest festival participa circa 50.000 de persoane.

Astfel, intre 26 si 28 septembrie, Primaria Sinaia organizeaza a 20-a editie a evenimentului cunoscut sub denumirea de „Sinaia Forever”.

Citez mai jos din comunicatul Primariei Sinaia:

„Timp de trei zile, centrul stațiunii  se va transforma într-un loc plin de voie bună și inițiative pozitive. Ca în fiecare an, circulația mașinilor va fi oprită, iar bulevardele centrale vor fi dedicate pietonilor și bicicliștilor. Vor exista opt zone cu tematici diferite, două scene (una mare, în Parcul Dimitrie Ghica, și alta destinată copiilor, în centrul orașului), jocuri cu foc, acrobații, ateliere de creație, expozanți din toată țara, concerte, animație stradală cu actori, clovni, marionete uriașe, personaje de epocă și statui vivante, recitaluri de muzică clasică în aer liber, spectacole de artificii și un mega-show cu lasere.

Pentru prima dată în istoria festivalului se va crea un spațiu al democrației și drepturilor omului, o Piața a Societății Civile, o zonă dedicată celor mai reprezentative 20 de organizații non-guvernamentale din țara noastră. Acestea vor avea standuri de informare și promovare a cauzelor pe care le susțin, precum și activități de antrenare a publicului.

afis“Sinaia de bonton, Sinaia faptelor bune nu se referă doar la eleganță și bun-gust. Ci și la rolul acestui oraș, rol istoric, dacă vreți, de a da un ton pozitiv, de a marca începutul unui traseu mai bun, mai responsabil. Ne dorim ca în aceste trei zile de Festival, să ne amintim și să sărbătorim lucrurile bune, aspectele pozitive, inițiativele valoroase, care vor schimba România definitiv, în bine. Vă așteptăm cu drag și cu multe surprize plăcute la Sinaia!” a spus Vlad Oprea, primarul orașului.

Pe scena Festivalului Sinaia Forever vor concerta, în cele trei zile de Festival, peste 15 trupe și artiști, din țară și străinătate. Programul final al evenimentului, pentru toate cele trei zile de festival, va fi făcut public la sfârșitul acestei săptămâni”.

Programul va fi publicat in zilele urmatoare pe pagina de Facebook a Primariei Sinaia:

Taxi

Anunțuri

5 răspunsuri

  1. O să fie distracție în Sinaia, nu glumă 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: